Ο ΜΑΘΗΤΕΥΌΜΕΝΟΣ: ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ FINAL FOUR

Μόλις τέσσερις υποψήφιοι βρίσκονται ακόμα στο τρέξιμο για να γίνουν ο επόμενος επιχειρηματικός εταίρος του Lord Sugar.

Απόψε, για πρώτη φορά, τέσσερις γυναίκες θα παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια για να εξεταστούν από τους πιο αξιόπιστους συμβούλους του Λόρδου Sugar στο προτελευταίο επεισόδιο του The Apprentice.

Μόνο δύο θα προχωρήσουν στον τελικό της επόμενης εβδομάδας όπου θα πάνε επικεφαλής σε ένα τελικό έργο. Ο νικητής θα λάβει μια επένδυση £250.000 και θα πάει στην επιχείρηση με τον Λόρδο Sugar ως συνεργάτη 50-50.

Εδώ, πριν από την παρουσίαση του επιχειρηματικού σχεδίου ορόσημο, η FEMAIL αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους τέσσερις εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες που εξακολουθούν να παραμένουν στη διαδικασία: Kathryn Burn, Brittany Carter, Stephanie Affleck και Harpreet Kaur.

Ποιος διοικεί τον κόσμο; Η προτελευταία του μαθητευόμενου την Πέμπτη θα δει τους τέσσερις τελικούς διαγωνιζόμενους-Stephanie Afflek – Βρετάνη Κάρτερ, Harpreet Kaur και Kathryn Louise Burn-μάχη στα στάδια της συνέντευξης που δαγκώνουν τα νύχια

Η αστέρι της Insta Kathryn έφυγε από το σχολείο στις 16 και πιστώνει την ανατροφή της “εργατικής τάξης” με την ενδυνάμωση της με τις αξίες της σκληρής δουλειάς και της επιχειρηματικότητας. Ξεκίνησε την εταιρεία πιτζάμα της στην εφεδρική κρεβατοκάμαρα των γονιών της και τώρα ελπίζει να πάρει την επιχείρησή της στο επόμενο επίπεδο.

Αντίθετα, η Stephanie, κόρη ενός επιτυχημένου πωλητή αυτοκινήτων, μεγάλωσε με τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Αλλά αυτό δεν έχει μειώσει την κίνηση ή τη θέλησή της να πετύχει. Αφού αποφοίτησε με τιμές πρώτης κατηγορίας, προσγειώθηκε την “δουλειά των ονείρων της σε εκδηλώσεις”. Όταν ο Covid κατέστρεψε τη βιομηχανία, γύρισε ξανά και δημιούργησε τη δική της εταιρεία που πωλούσε προ-αγαπημένα ρούχα σχεδιαστών για παιδιά.

Περιγράφεται από τον Karren Brady ως “αυταρχικό”, η Harpreet την είχε αρχίσει να εργάζεται στο κατάστημα ευκολίας των γονιών της πριν κάνει ζογκλέρ σε ανοιχτό πανεπιστημιακό πτυχίο με εργασία πλήρους απασχόλησης σε τράπεζα. Πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να είναι το αφεντικό της, η Harpreet και η αδελφή της ίδρυσαν ένα σαλόνι επιδόρπιο που η Harpreet πιστεύει ότι θα μπορούσε να κλιμακωθεί με τη βοήθεια του Lord Sugar.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι η Βρετάνη, που ανακάλυψε την αγάπη της για τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση των πελατών μέσω της εργασίας σε ένα εστιατόριο γρήγορου φαγητού ως έφηβος, και έχει δουλέψει μέχρι το μπροστινό μέρος του διευθυντή ενός μεγάλου ξενοδοχείου. Τώρα θέλει να διακλαδώσει και να ξεκινήσει ένα αλκοολούχο ποτό πρωτεΐνης για τους γυμναστές που απολαμβάνουν ένα tipple.

Έτσι ποιος θα κάνει τον τελικό; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους υποψηφίους και να αποφασίσετε μόνοι σας…

Αφήστε μια απάντηση