Ο JOSH FLAGG ΑΓΟΡΆΖΕΙ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΌ BALLER BEVERLY HILLS ΕΝ ΜΈΣΩ ΔΙΑΖΥΓΊΟΥ

Ο Josh Flagg μόλις αγόρασε ένα τεράστιο κτήμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και ξοδεύει σχεδόν τόσο πολύ για τις ανακαινίσεις όσο και για την ίδια την τιμή αγοράς!!!

Το αστέρι “Million Dollar Listing Los Angeles” μόλις κέρδισε ένα baller, 7.100-sq-ft. Beverly Hills mansion για $ 9.2 mil … μόλις 2 εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από τον σύζυγό του μοντέλου / κτηματομεσίτη, Bobby Boyd.

Το 7-υπνοδωμάτιο, 8-μπάνιο estate έρχεται με ένα γκαράζ 3 αυτοκινήτων και τρίμηνα σοφέρ … Ω, και μια μεγάλη πισίνα. Μας λένε ότι ο Josh σχεδιάζει να δώσει στο σπίτι ένα τεράστιο makeover που θα μπορούσε να κοστίσει 7 εκατομμύρια δολάρια!!! Συνεργάζεται για τις ανακαινίσεις με τον Starchitect William Hefner.

Ο Τζος λέει στην TMZ, ” ακριβώς επειδή ο Μπόμπι και εγώ θα χωρίσουμε δεν σημαίνει ότι η ζωή σταματά. Η επιχείρηση συνεχίζεται ως συνήθως. Έχω επιθετικά φλερτάρει τους ιδιοκτήτες του North Bedford Drive για να μου πουλήσουν το σπίτι τους για χρόνια, αλλά νωρίτερα πέρυσι μου είπαν από μερικούς ανθρώπους ότι σκέφτονταν πιο σοβαρά μια πώληση και δεν θα έπαιρνα όχι για απάντηση.”

Θα θυμάστε … ο Josh ανακοίνωσε πρόσφατα, αυτός και ο Bobby αποφάσισαν να ακολουθήσουν τους ξεχωριστούς τρόπους τους, μετά από 5 χρόνια γάμου … αν και φαίνεται ότι δεν υπάρχουν σκληρά συναισθήματα.

Ο Josh ζει σήμερα στο Beverly Hills Hotel ενώ ο Bobby ζει στο σπίτι που μοιράστηκαν στο Beverly Hills.

BTW … όταν οι πλούσιοι παίρνουν διαζύγιο στο Λος Άντζελες, αυτός που δεν παίρνει το σπίτι συνήθως καταλήγει στο ξενοδοχείο Bev Hills.

Αφήστε μια απάντηση