Ο LOGAN PAUL ΣΧΕΔΙΆΖΕΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΑΓΏΝΑ ΠΥΓΜΑΧΊΑΣ ΤΟ 2022, ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΞΑΝΆ ΤΗΝ ΠΡΟΠΌΝΗΣΗ

Ο Logan Paul θα επιστρέψει στο ρινγκ του μποξ — φέτος-λέγοντας στο TMZ Sports ότι ξεκίνησε ξανά την προπόνηση και ο στόχος είναι να επισκιάσει το βάναυσο νοκ-άουτ του αδελφού του Jake Paul του T-Wood.

Μιλήσαμε με τον 26χρονο Αστέρα το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ήρθε το θέμα της μάχης.

“Μόλις άρχισα να εκπαιδεύω ξανά, αδερφέ. Είμαι λίγο ιδρωμένος. Προπονούμαι τις τελευταίες τέσσερις μέρες. Ας ελπίσουμε ότι, έχω έναν αγώνα μέχρι το τέλος του έτους. Ο αδερφός μου έκανε κάτι κακό στον Τάιρον Γούντλεϊ.”

FYI, ο Logan αγωνίστηκε Τελευταία τον Ιούνιο του 2021 … σε έναν αγώνα πυγμαχίας εναντίον του Floyd Mayweather. Ο αγώνας πήγε την απόσταση, αλλά κανένας νικητής δεν επιλέχθηκε επειδή ήταν μια έκθεση.

Ο Paul ισχυρίζεται ότι ο Mayweather δεν του έχει πληρώσει αυτό που οφείλει από τον αγώνα τους … κάτι που ο Logan άγγιξε επίσης (έχει ένα σχέδιο για να πάρει τα χρήματά του).

Έξω από τον αγώνα εναντίον του Floyd, ο Logan έχει επίσης αγωνιστεί με το αστέρι του YouTube, KSI, δύο φορές … με αποτέλεσμα την ισοπαλία πλειοψηφίας και μια απώλεια (το L ήταν αποτέλεσμα μιας αμφιλεγόμενης έκπτωσης σημείων).

Μιλήσαμε επίσης με τον Paul bro για το πρωτάθλημα πάλης Slap του Σαββάτου … το οποίο φιλοξενεί ο Logan με τον Arnold Schwarzenegger από το αθλητικό φεστιβάλ Arnold στο Columbus, Ohio.

Δεν είστε εξοικειωμένοι με την καταπολέμηση χαστούκι; Είναι λίγο πολύ αυτό που ακούγεται. Δύο ανταγωνιστές στέκονται απέναντι από ένα τραπέζι ο ένας από τον άλλο, και πηγαίνετε χαστούκι για χαστούκι μέχρι κάποιος να υποκλίνεται ή να χτυπηθεί έξω.

Αφήστε μια απάντηση