5 ΛΌΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΈΞΕΤΕ ΠΛΑΙΣΙΩΜΈΝΕΣ ΕΚΤΥΠΏΣΕΙΣ ΚΑΜΒΆ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΑΣ

Οι κρεμάστρες τοίχων είναι σημαντικές για να κάνουν ένα δωμάτιο να φανεί πλήρες σχέδιο-σοφός. Με την επίπλωση των τοίχων σας με τέχνη, απεικονίζετε επίσης τη μοναδική αίσθηση του στυλ σας σε όλους όσους μπαίνουν στο σπίτι σας. Ενώ υπάρχουν δεκάδες τύποι τέχνης τοίχων, οι πλαισιωμένες εκτυπώσεις καμβά ήταν σταθερά δημοφιλείς μεταξύ πολλών ιδιοκτητών σπιτιού. Υπάρχει σίγουρα ένας λόγος για αυτό, και αυτό είναι το κύριο σημείο συζήτησης αυτού του άρθρου. Αλλά πρώτα, μια σύντομη ιστορία της χρήσης του καμβά ως μέσο ζωγραφικής.

Η ιστορία του καμβά

Ο καμβάς κατασκευάστηκε από σφιχτά υφασμένη κάνναβη, γι ‘αυτό συνδέεται ετυμολογικά με τη λατινική λέξη “κάνναβη”.”Αυτό ήταν πολύ πίσω γύρω στο 16ο αιώνα κατά τη διάρκεια της Ιταλικής Αναγέννησης. (1)

Οι ζωγράφοι το άρεσαν επειδή ήταν ευκολότερο να χρησιμοποιηθούν σε υγρά περιβάλλοντα από τις τοιχογραφίες. Ο καμβάς ήταν επίσης άμεσα διαθέσιμος, έχοντας κατά νου ότι τα πανιά κατασκευάστηκαν από αυτό το υλικό. Από τότε και στο εξής, η χρήση καμβά για την τέχνη τοίχων έγινε πολύ δημοφιλής. (2)

Λόγοι για να επιλέξετε εκτυπώσεις καμβά

Εδώ είναι πέντε λόγοι για να επιλέξετε πλαισιωμένες εκτυπώσεις καμβά για το σπίτι σας:

1. Άριστη αντίσταση στη φθορά-και-δάκρυ
Οι πλαισιωμένες εκτυπώσεις καμβά είναι κάπως ανθεκτικές στη φθορά. Μπορείτε ακόμη να τα τοποθετήσετε σε περιοχές υψηλής κυκλοφορίας,όπου οι άνθρωποι χτυπούν περιστασιακά στις γωνίες της εκτύπωσης. Επίσης, ο καμβάς εγγυάται επιπλέον προστασία αν έχετε μικρά παιδιά που τους αρέσει να παίζουν και να αγγίζουν τα πάντα στο σπίτι. Δεν είναι εύκολο για αυτούς να γκρεμίσουν ή να παρεμβαίνουν στις πλαισιωμένες εκτυπώσεις καμβά.

Δεν μπορείτε να το συγκρίνετε με το χαρτί, το οποίο σκίζει πολύ εύκολα. Αλλά ακόμα κι έτσι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν εκτυπώσεις καμβά υψηλής ποιότητας και χαμηλού επιπέδου στην αγορά. Για καλύτερα αποτελέσματα, επιμείνετε στην αγορά εκτυπώσεων καμβά ποιότητας μουσείων από όποιο τοπικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα επιλέγετε.

2. Υψηλή ανθεκτικότητα
Δεδομένου ότι το βασικό προϊόν που χρησιμοποιείται για την κατασκευή καμβά είναι τόσο lignum όσο και χωρίς οξύ, το προκύπτον υλικό είναι αρχειακό. Ως εκ τούτου, οι πλαισιωμένες εκτυπώσεις καμβά σας μπορούν να διαρκέσουν έως και 100 χρόνια πριν αρχίσουν πιθανώς να ξεθωριάζουν. Επιπλέον, εάν καλύπτονται από γυαλί ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία ή υγρή πλαστικοποίηση, μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο από 100 χρόνια χωρίς εξασθένιση. (3)

Ο άλλος παράγοντας που κάνει τον καμβά ανθεκτικό είναι η ικανότητά του να απορροφά την υγρασία χωρίς να παραμορφώνεται. Σε αντίθεση με το χαρτί, η εκτύπωση τέχνης δεν θα είναι ασαφής μετά την απορρόφηση της υγρασίας. Μόλις στεγνώσει, η εκτύπωση ανακτά την αρχική της λάμψη.

3. Δυνατότητα προσθήκης αντίθεσης
Καταλαβαίνετε ότι η αντίθεση είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της τέχνης. Σύμφωνα με το ThoughtCo, είναι μια εξαιρετική στρατηγική για να σπάσει ένα έργο τέχνης εισάγοντας έξυπνα παραλλαγή. Εκτός από την αντίθεση μέσα στην ίδια την εκτύπωση, αξίζει επίσης να ενσωματώσετε την αντίθεση στο εσωτερικό σας σχέδιο. (4)

Η πλαισιωμένη τέχνη καμβά μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε αντίθεση και ποικιλία σε ένα δωμάτιο με διακοσμήσεις που είναι πάρα πολύ ” matchy.”Για παράδειγμα, εάν έχετε λευκά λουλούδια, λευκές καρέκλες, λευκά ράφια, λευκά ντουλάπια, λευκούς τοίχους και λευκή οροφή, χρησιμοποιώντας μια εκτύπωση καμβά με ένα μαύρο πλαίσιο θα σας βοηθήσει να δώσετε στο χώρο σας μια τολμηρή αντίθεση.

Η πλαισιωμένη τέχνη τοίχων μπορεί επίσης να συμπληρώσει το υπόλοιπο της διακόσμησης του σπιτιού σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε έπιπλα με ασημένια αξεσουάρ ή διακοσμητικά στοιχεία, ένα πλαίσιο με ασημένια άκρα θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα.

Επίσης, εάν το κυρίαρχο χρώμα του έργου τέχνης σας συνδυάζεται με το χρώμα του τοίχου σας, μπορεί να χρειαστείτε ένα πλαίσιο αντίθεσης για να λειτουργήσετε ως περίγραμμα μεταξύ του τοίχου σας και της εκτύπωσης, δίνοντάς του μια οπτική Άγκυρα. Με αυτόν τον τρόπο, μετατρέπετε μια κατά τα άλλα μονότονη διακόσμηση σε μια ελκυστική.

4. Μη ανακλαστική επιφάνεια
Ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα με τη μέση τέχνη τοίχων είναι η άβολη λάμψη που προκύπτει από το φως που πέφτει πάνω τους. Αντανάκλαση καθιστά δύσκολο για σας να κάνετε την εικόνα που απεικονίζεται στην εκτύπωση. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν το σπίτι σας έχει άμεσο φωτισμό, αντί για τα διάχυτα.

Ευτυχώς, ο καμβάς είναι σημαντικά μη ανακλαστικός. Μπορείτε πάντα να βλέπετε καθαρά την εικόνα ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού στο σπίτι σας. Και γι ‘ αυτό είναι η τέχνη.βλέποντας και εκτιμώντας το έργο του καλλιτέχνη. Με την ίδια έννοια, θα θέλατε να κολλήσετε σε γυμνές πλαισιωμένες εκτυπώσεις καμβά και όχι σε εκείνες που καλύπτονται με γυαλί. Επίσης, τακτοποιήστε τα κομμάτια τέχνης στρατηγικά για να τα κάνετε να λειτουργούν καλά με τον φωτισμό σας.

5. Ένα άγγιγμα της τάξης
Είναι η επιθυμία του καθενός να ανταποκριθεί στις τρέχουσες τάσεις. Στις σφαίρες εσωτερικού σχεδιασμού στο σπίτι, οι πλαισιωμένες εκτυπώσεις καμβά είναι σήμερα η συζήτηση της πόλης.

Σύμφωνα με την eDecorTrends, η πώληση φαινομενικών έργων τέχνης καμβά έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι οι λάτρεις της τέχνης σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν τη γενική σημασία της τέχνης και την πραγματική αξία των τεχνών καμβά, γι ‘ αυτό εγκαθιστούν τέτοια στα σπίτια τους κάθε αυγή της ημέρας. (5)

Δεν θα θέλατε να μείνει πίσω σε αυτό το φρενίτιδα καμβά. Η εγκατάσταση τέτοιων έργων τέχνης στο σπίτι σας απεικονίζει τη βαθιά αίσθηση του στυλ σας. Κάθε επισκέπτης στο σπίτι σας θα θαυμάσει πόσο αριστοκρατικό είστε και σωρό γνήσια επαίνους για σας.

Συμπέρασμα
Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση πλαισιωμένων εκτυπώσεων καμβά. Είναι ανθεκτικά στη φθορά, εξαιρετικά ανθεκτικά, λειτουργούν ως εξαιρετικά συμπληρώματα στο υπόλοιπο ντεκόρ του σπιτιού σας, κάνουν το σπίτι σας αριστοκρατικό και κάνουν μια τολμηρή δήλωση της αίσθησης του στυλ σας. Για αυτούς τους λόγους, μην διστάσετε να παραγγείλετε εκτυπώσεις καμβά από το αγαπημένο σας τοπικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αφήστε μια απάντηση