5 ΧΑΡΙΤΩΜΈΝΕΣ ΣΥΝΉΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΏΝ ΠΑΙΔΙΏΝ: ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΊΠΙΣΣΑ CHARLOTTE ΣΤΟΝ ARCHIE HARRISON

Τα βασιλικά παιδιά συχνά εντοπίζονται σε επίσημες δεσμεύσεις με τους διάσημους γονείς τους, αλλά μαζί με το ντύσιμο έξυπνα και την καλύτερη συμπεριφορά τους, ξέρουν επίσης πώς να έχουν ένα καλό γέλιο και να μας κάνουν να πάμε “aw”.

Περισσοτερα: το εκπληκτικό παιδικό χόμπι του Πρίγκιπα Καρόλου – και γιατί δεν κράτησε

Έχουμε στρογγυλοποιήσει μερικές από τις πιο χαριτωμένες συνήθειες των βασιλικών παιδιών, από τον μανιερισμό της πριγκίπισσας Σαρλότ που κληρονόμησε από τη μαμά της στην αναιδή έκφραση της Savannah Phillip και το must-have πρωινό του Archie Harrison. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω…

Παρακολουθήστε: η πρώτη μέρα των βασιλικών παιδιών στο σχολείο!

 

Η αλογοουρά της πριγκίπισσας Σαρλότ
Έχετε παρατηρήσει ποτέ πώς τόσο η Charlotte όσο και η μητέρα της η Δούκισσα του Cambridge θέλουν να παίζουν με τα μαλλιά τους;

Κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης τον Φεβρουάριο του 2021, η Δούκισσα μπορούσε να δει να παίζει με την αλογοουρά της καθώς μίλησε στο διδακτικό προσωπικό. Στη συνέχεια, αργότερα, ένας βασιλικός ανεμιστήρας στο TikTok – ο οποίος πηγαίνει από το λογαριασμό royalfancams – εντόπισε ότι η κόρη της Kate Charlotte έχει υιοθετήσει τον ίδιο τρόπο.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο νεαρός, ο οποίος ήταν τότε τέσσερις, είδε νευρικά να στρέφει τη δική του αλογοουρά την πρώτη ημέρα του σχολείου στο Battersea του Thomas. Ευλογεί.

 

Το ασυνήθιστο σνακ του Charlotte
Η Πριγκίπισσα Σαρλόττα έχει μια πολύ εξελιγμένη παλέτα για την ηλικία της, καθώς ο εξάχρονος είναι ένας τεράστιος ανεμιστήρας των ελιών!

Το αγαπημένο της σνακ αποκαλύφθηκε το 2018 κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Duchess Kate στο Νοσοκομείο Great Ormond Street, όπου συνομίλησε με τον τετράχρονο Rafael Chana, από το East Preston, ο οποίος περίμενε μεταμόσχευση καρδιάς.

Η Σάρλοτ αγαπά τις ελιές της

Ο Ράφα αποκάλυψε ότι του άρεσαν οι ελιές, στις οποίες η Κέιτ απάντησε: “συνήθιζα να τρώω πολλές και πολλές ελιές όταν ήμουν και μικρός.”

Η βασιλική δημοσιογράφος Rebecca English δημοσίευσε αργότερα στη σελίδα Twitter της: “η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αποκάλυψε σήμερα ότι η κόρη της, η Πριγκίπισσα Σαρλόττα, αγαπά τις ελιές και ενθαρρύνει τόσο την ίδια όσο και τον Πρίγκιπα Γιώργο να μαγειρεύουν μαζί της.”

 

Το διασκεδαστικό ψευδώνυμο του Πρίγκιπα Γιώργου
Γνωρίζατε ότι ο γιος του Πρίγκιπα Γουίλιαμ Γιώργος αναφέρεται μερικές φορές στον εαυτό του με άλλο όνομα;

Σύμφωνα με τον Ήλιο, ένας περιπατητής σκυλιών συναντήθηκε με τα βασιλικά παιδιά και τη γιαγιά τους Carole ενώ έπαιζαν από ένα ρεύμα κοντά στο σπίτι της οικογένειας Middleton στο Berkshire το 2019.

Ο Πρίγκιπας Γιώργος-ή είναι ο Archie;

Η γυναίκα, που δεν ήθελε να κατονομαστεί, είπε: “Μου ζητήθηκε από έναν αστυνομικό να μην τραβήξει μια φωτογραφία των παιδιών, κάτι που δεν το έκανα, αλλά ο Γιώργος άρχισε να χαϊδεύει το σκυλί μου. Για να είμαι φιλικός, ασχολήθηκα με μια μικρή συζήτηση και ρώτησα τον Γιώργο ποιο ήταν το όνομά του, παρόλο που προφανώς το ήξερα.”

Η γυναίκα συνέχισε: “προς έκπληξή μου, είπε” Με λένε Archie ” με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν ξέρω γιατί αποκαλεί τον εαυτό του Archie, αλλά τα παιδιά συχνά παίζουν με τα ονόματά τους και νομίζω ότι είναι υπέροχο.”

 

Το αγαπημένο πρωινό του Archie Harrison
Ο Πρίγκιπας Χάρι και ο γιος του Meghan Markle Archie αγαπούν ένα συγκεκριμένο πρωινό στο σπίτι του στην Καλιφόρνια – και είναι όλα χάρη στη γιαγιά του Η Βασίλισσα.

Ο μικρός Archie αγαπά τις βάφλες πρωινού!

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον James Cordon στο The Late Late Show, ο βασιλικός πατέρας αποκάλυψε ότι ο νεαρός Archie απολαμβάνει να τρώει βάφλες το πρωί.

Ο Χάρι είπε στον Τζέιμς: “είναι ενδιαφέρον ότι η γιαγιά μου μας ρώτησε τι ήθελε ο Archie για τα Χριστούγεννα και ο Meg είπε έναν κατασκευαστή βάφλας, μας έστειλε έναν κατασκευαστή βάφλας για τον Archie … έτσι το πρωινό τώρα, ο Meg δημιουργεί ένα όμορφο βιολογικό μείγμα, στον κατασκευαστή βάφλας, το γυρίζει, έρχεται, το αγαπά. Ο Archie ξυπνά κυριολεκτικά το πρωί και λέει “βάφλα”.”

 

Οι αναιδείς εκφράσεις της Savannah Phillip
Η κόρη του Πέτρου και του Αυγούστου Φίλιπς συχνά εντοπίζεται με τους βασιλικούς γονείς της και λατρεύει να αγκαλιάζει με τα ξαδέλφια της, Πρίγκιπας Τζορτζ, Πριγκίπισσα Σαρλότ και μία Τίνταλ.

Αφήστε μια απάντηση