5 ΧΡΉΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΊΑ ΤΗΣ ΤΈΧΝΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΈΓΙΟ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ.

Η διδασκαλία είναι μια από τις πιο διαφωτιστικές και ευγενείς δουλειές που θα μπορούσατε να έχετε. Πολλοί άνθρωποι έχουν ένα πραγματικό πάθος για ένα θέμα και θέλουν να διδάξουν τους άλλους και να μοιραστούν τις πληροφορίες και τις γνώσεις που έχουν. Καθώς το εκπαιδευτικό σύστημα γίνεται όλο και πιο ποικίλο, με νέα θέματα και θέματα που μελετώνται κάθε χρόνο, πολλοί άνθρωποι βρίσκουν τη διδασκαλία του επαγγέλματός τους.

Και όταν πρόκειται για την τέχνη, ως δάσκαλος, σίγουρα έχετε πολλούς μαθητές που ενδιαφέρονται να το μελετήσουν. Υπάρχουν σχολές τέχνης σε όλο τον κόσμο.η πρώτη σχολή τέχνης ονομάστηκε Ακαδημία σχεδιασμού και ιδρύθηκε το 1563 στη Φλωρεντία, οπότε η τέχνη είναι ένας από τους τρόπους δημιουργίας αναμνήσεων και αθανασίας γεγονότων. Η διδασκαλία της τέχνης στο κολέγιο μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους και μπορείτε να βάλετε το ατομικό σας σήμα στη διαδικασία. Αλλά υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διδάξετε την τέχνη στο κολέγιο και τα πανεπιστήμια.

Πώς να κάνετε τα πάντα εγκαίρως
Πριν από την κατάδυση στη λίστα των συμβουλών, θέλουμε να μοιραστούμε λίγο φως σε ολόκληρη τη διαδικασία διδασκαλίας. Η διδασκαλία δεν σημαίνει ότι πηγαίνετε μόνο στις τάξεις και μιλάτε στους μαθητές. Ως δάσκαλος, πρέπει να προετοιμάσετε τα μαθήματα, τα υλικά, τις ερωτήσεις και τις περιπτωσιολογικές μελέτες που θέλετε να συζητήσετε με τους μαθητές. Μπορεί να τους δώσετε την αποστολή να εμβαθύνουν τις πληροφορίες, αλλά πρέπει να προετοιμάσετε την προτροπή και τις απαιτήσεις. Ορισμένες περίοδοι μπορεί να είναι πιο γεμάτες από άλλες, επομένως μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια βοήθειας προσαρμοσμένης ανάθεσης. Οι επαγγελματίες από το Assignment Bro μπορούν να σας βοηθήσουν με την προσαρμοσμένη γραφή εκχώρησης, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε όλες τις εργασίες σας εγκαίρως. Υπάρχει πάντα η επιλογή να αγοράσετε ανάθεση σε απευθείας σύνδεση για να πάρετε έμπνευση, αλλά η συνεργασία με τους ειδικούς τους σίγουρα θα σας βοηθήσει.

Έτσι, πώς να διδάξετε την τέχνη στο κολέγιο και τα πανεπιστήμια;

Δραστηριότητες εκτός τάξης
Μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές για καθηγητές που διδάσκουν τέχνη σε κολέγια και πανεπιστήμια είναι να αναζητήσουν ευκαιρίες για να το κάνουν αυτό κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα εκτός τάξεων. Σε κάθε πόλη, υπάρχει ένα μουσείο τέχνης που μπορείτε να επισκεφθείτε με τους μαθητές σας και να συζητήσετε διαφορετικές τεχνικές και έργα τέχνης. Αυτό θα επιτρέψει στους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τις λεπτές αποχρώσεις μιας ζωγραφικής ή γλυπτικής, αλλά και να μάθουν περισσότερα για τους καλλιτέχνες βλέποντας τα έργα τέχνης τους ζωντανά.

Απλή και συνοπτική
Η σύγχρονη τέχνη είναι πολύ περίπλοκη. Κάθε καλλιτέχνης έχει την άποψή του για τον κόσμο και το δείχνουν μέσω της ζωγραφικής τους, χρησιμοποιημένα χρώματα, και τεχνικές. Και μερικές φορές αυτές υπερβαίνουν τις παραδοσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνται. Πολλοί δάσκαλοι τέχνης θέλουν να βρουν τρόπους να μεταφέρουν το μήνυμα των καλλιτεχνών με τρόπο που οι μαθητές θα καταλάβουν εύκολα. Αλλά μερικές φορές, διατηρώντας το μήνυμα απλό και συνοπτικό είναι ο καλύτερος τρόπος να πάτε. Ορισμένοι πίνακες είναι ακατάστατοι, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν διαφορετικά σχέδια και σχήματα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το μήνυμα απλό και συνοπτικό, ώστε οι μαθητές να μην συγχέονται.

Καλλιτεχνικές Εργασίες
Εάν σκέφτεστε τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας των μαθητών, ίσως τείνετε να δώσετε στους μαθητές γραπτές εργασίες. Αλλά αυτά δεν θα τους διδάξουν πολλά πράγματα. Αντ ‘ αυτού, θα μπορούσατε να στοχεύσετε να βρείτε ή να δημιουργήσετε καλλιτεχνικές εργασίες για αυτούς. Αν έχουν αποφασίσει να σπουδάσουν τέχνη, σίγουρα έχουν πλούσια φαντασία και δημιουργικότητα. Έτσι, γιατί να μην δημιουργήσετε το τέλειο πλαίσιο για να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητα και την προσωπικότητά τους μέσα από ένα έργο τέχνης;

Διάφορα Διδακτικά Υλικά
Μια άλλη συμβουλή που θα ήταν χρήσιμη για πολλούς δασκάλους τέχνης είναι η χρήση ποικίλου διδακτικού υλικού. Πηγαίνετε πέρα από το μάθημα ή τα βιβλία που συνιστώνται. Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και πολλές βιομηχανίες έχουν διερευνήσει τις πολιτιστικές τάσεις της τέχνης ή τη ζωή των αναγνωρισμένων καλλιτεχνών μέσω ταινιών, podcasts, παρουσιάσεων. Η χρήση ενός οπτικού τρόπου για να μοιραστείτε τη γνώση θα βοηθήσει τους μαθητές να τη διατηρήσουν καλύτερα.

Ενθαρρύνετε τους μαθητές να εξερευνήσουν και να σκεφτούν
Παρόλο που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εξηγήσετε στους μαθητές σας κάθε ιδέα πίσω από ένα έργο καλλιτεχνών, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή δεν είναι η πιο υγιεινή προσέγγιση. Είναι σημαντικό να ενθαρρύνετε τους μαθητές σας να εξερευνήσουν την τέχνη με τον δικό τους τρόπο και να σκεφτούν. Ενθαρρύνετε τους να παρατηρούν τα συναισθήματα και τα συναισθήματά τους όταν κοιτάζουν μια ζωγραφική ή να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν το νόημα πίσω από αυτό.

Σημείωση Λήξης
Το να είσαι δάσκαλος τέχνης σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς μπορεί να είναι συντριπτικός και δύσκολος. Αλλά η τήρηση των αρχών της σύγχρονης εκπαίδευσης θα μπορούσε να είναι μια επιτυχημένη προσέγγιση. Ενθαρρύνετε τους μαθητές σας να σκεφτούν και να εξερευνήσουν την τέχνη, να οργανώσουν δραστηριότητες εκτός τάξης και να τους δώσουν αναθέσεις που στοχεύουν να τους βοηθήσουν να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους. Χρησιμοποιήστε διαφορετικό διδακτικό υλικό και κρατήστε το απλό και συνοπτικό.

Bio lines: ο Brandon Kryeger είναι συγγραφέας περιεχομένου και blogger. Είναι παθιασμένος με την τέχνη και ξοδεύει τα σαββατοκύριακά του σε μουσεία τέχνης. Ο Μπράντον αγαπά τη ζωγραφική και ο αγαπημένος του ζωγράφος είναι ο Σαλβαδόρ Ντάλι.

Αφήστε μια απάντηση